Adobe Acrobat Reader DC

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Adobe Acrobat Reader DC (vroeger gewoon Adobe Reader) is de standaard software voor het bekijken van PDF-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader kun je werkelijk elk PDF'je openen aangezien producent Adobe de originele ontwikkelaar van het PDF-formaat is. Acrobat Reader heeft veel mogelijkheden, maar is vaak groter dan alternatieve programma's om PDF'jes mee te bekijken.

Na vele beveiligingsproblemen de afgelopen jaren lijkt Adobe Acrobat Reader DC - met een ingebouwde sandbox - een flinke stap vooruit te zijn wat betreft de bescherming tegen schadelijke pdf-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader DC (Document Cloud) kun je pdf'jes bekijken, ondertekenen en er notities bij maken. Verder krijg je 5 GB online opslagruimte in de Document Cloud van Adobe.

Om pdf'jes te maken of te bewerken als Word-document dien je de betaalde versie aan te schaffen. Er zijn versies van Adobe Acrobat Reader voor Windows, macOS, Android en iOS.

Inst

Reacties

Bedankt, is aangepast.

Adobe Reader voor Linux wordt niet meer gemaakt, de allerlaatste versie was 8.1

Je reactie hoort bij Adobe Flash Player. Dit is de pagina voor Adobe reader en heeft niets te maken met TankieOnline.

nu kan ik tanki online spelen

perfect programma

Adobe Reader versie 11.0.06 uitgekomen, voor Vista gebruikers versie 10.1.9

Prima

Adobe is crapware van de bovenste plank. Als ik jou was zou ik Adobe verwijderen met revo uninstaller en dan Sumatra installeren o.i.d.

Ik heb gister adobe reader x 10.1.6 geupdate alleen sinds ik dat heb gedaan heb ik geen
internet meer... Ik heb mijn laptop al opnieuw opgestart..iemand enig idee? Ik heb hier namelijk
erg weinig verstand van:( Alvast bedankt!

Adobe Reader update 10.1.6 is momenteel de nieuwe versie voor Windows Vista omdat versie 11 (XI) niet meer voor Vista zal worden uitgebracht!
Wél via de update-functie van het programma (Adobe Reader) zelf updaten, want via de Adobe-website krijg je (als Vista gebruiker) de oudere versie 10.1.0 aangeboden, welke je ná (eventuele nieuwe) installatie dus meteen moet updaten via het programma tot de laatste versie 10.1.6!