Foxit Reader

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Foxit PDF Reader is een programma om PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Google Chrome en Firefox.

Foxit PDF Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kun je pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit PDF Reader heeft plugins voor onder andere Firefox en Google Chrome, zodat je vanuit je browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit PDF Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit PDF Reader is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Ook zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android en iOS.

Inst

Reacties

Ik heb het programma gedownload (Nederlands), maar de handleiding is in het Engels; is er ook een Nederlandse versie beschikbaar??

Altijd als ik Foxit Reader gebruik kan ik veel PDFjes niet lezen,enkel omdat het geschikt is voor Adobe Reader.
Vandaar dat ik die programma"s er steeds weer afflikker voor die paar keer per jaar PDFjes lezen.

Ik heb de plug-in voor Nederlands al geïnstalleerd.
Bedankt voor het meedenken.

Waar kan ik de plug-in vinden die de nieuwste Foxit Reader in het nederlands laat zien?
Weet iemand ook waar ik deze plug-in moet installeren

Mijn systeem is windows 8.1. Ik heb al enkele malen geprobeerd om Foxit Reader te downloadenmaar dat gaat niet zoals het moet, Het downloaden gaat goed maar bij het installeren gaat er iets mis , ik krijg dan van Foxit Reader de melding dat er iets is mis gegaan en het programma installeert niet.
Heeft u enig idee ?

Ik gebruik al een tijd PDF-Xchange pdfviewer in plaats van foxit reader
minder opdringerig en vind ik persoonlijk beter werken.

Vandaag kreeg ik een update van Foxitreader aangeboden. Dit lijkt me een gewone standaardupdate zonder dat ik ook maar ergens een kruisje kan weghalen. Wordt met deze update gans Google Chrome op mijn computer geïnstalleerd! Google schendt me teveel mijn privacy, anders zou ik hun browser wel gebruiken. Maar ik wens totaal niet dat de browser van Google mij wordt opgedrongen! Foei; Foxitreader! (T_T)

Prima product. Als je niet leest en zomaar op enter blijft drukken wordt additionel software geinstalleerd. De reactie "Waardeloos programma" vloeit voor uit eigen onkunde

Installatie gaat prima. Alle add-ons zijn eenvoudig uit te schakelen. Je moet alleen even goed lezen en opletten. Bij mij start ie prima zonder toeters en bellen op voor het lezen van pdf bestanden.

Johan, bedankt.

In versie 5.4.5 is Preferences kennelijk verplaatst naar Edit. Dus niet meer onder Tools. Voor de rest is alles hetzelfde gebleven.