Family Tree Builder

Reacties

Met ca. 48.000 personen in mijn stamboom mag ik wel zeggen dat ik een goede gebruiker ben van My Heritage Family Tree Builder. Een mooi programma met goede mogelijkheden om kennis te delen, foto's toe te voegen en interessante informatie over personen op te slaan, waarbij privacy kan worden gewaarborgd. Bij problemen is er een helpdesk die mij al een aantal keren super geholpen heeft.

Ik ben zeer tevreden met de software, de stamboom en de medewerkers van de helpdesk van MyHeritage. Het supportteam (Petr) doet zijn uiterste best om alles voor je op te lossen

“Heritage Family tree builder “ is geen doorsnee genealogie programma. Ik heb voor dit programma gekozen daar het eenvoudig in gebruik is. Het werkt daadwerkelijk als een familie boom met takken. Alle familieleden worden individueel opgeslagen, een ieder in zijn eigen “familietak”.
Voor alle denkbare relevante gegevens, inclusief foto’s, zijn gerubriceerde opslag mogelijkheden.
Inmiddels werk ik een aantal jaren met dit programma, door de opbouw in overzichtelijke modulen is het eenvoudig om de persoon en familie gegevens op te slaan, terug te vinden en verder aan te vullen. Om kennis te maken met de Heritage tree builder is het gratis programma een uitstekend startpunt. Bij het groeien van de familietak ontstaat vanzelf de wens het premium plus programma te gaan gebruiken.
Er ius een zeer uitgebreide handleiding bij het programma en zit het even tegen dan is er ook het Heritage support team, uit ervaring weet ik dat ze geduldig en hulpvaardig zijn.

Had het programma ook in gebruik maar er zitten op een gegeven moment grenzen aan wat je kan doen met het gratis gedeelte. En kopen is veel te duur. Ga nu maar kijken naar een dvd met een stamboom programma

Het programma is hel goed en uitgebreid.
Maar ook HEEL duur! en dat is jammer.

Prachtig programma, maar ben ik nu de enige die het programma erg duur vind (want je bent gedwongen de premiumplus versie te nemen vanwege de max. grootte van de stamboom)?
En als je het programma gewoon in het geheel kon kopen ipv een abonnement te nemen, dan vind ik het nog wel te behappen.

Het is een goed programma met een vlotte helpdesk.Gebruiksvriendelijk en met
een groot aantal mogelijkheden om je informatie over de personen in je
bestand kwijt te kunnen.

Ik had een probleem dat verkeerde foto 's aan verkeerde personen binnen MyHeritage werden gekoppeld. Ik heb het probleem via MyHeritage Support gemeld en daar werd het snel ( in het Nederlands) opgepakt en opgelost. Prima en goede service.

Sinds 2009 een zeer tevreden gebruiker van Family Tree Builder die nu OOK op apple te gebruiken is. De software is zeer gebruiksvriendelijk. Het is wel aan te bevelen om even door alle functies en mogelijkheden te gaan voordat je begint en goed te kijken hoe je alles in wilt stellen. Zeker voor privacy e.d., maar dat geldt natuurlijk voor alles wat je op internet plaatst.
Sinds een paar weken ook op de Mac; helemaal tevreden.
1 klein minpuntje: het maken van diagrammen kan zeer uitgebreid, maar het maken van een afdruk is dan vervolgens erg kostbaar. Opslaan en zelf een goedkope internet drukker is mijn advies!
De helpdesk is steeds geduldig en snel; zeker bij een premium plus abonnement.

Leuk overzichtelijk programma. Soms moet je nog wel veel doorklikken om informatie toe te voegen in de profielen, maar als alles erin zit dan is het leuk om in een boekvorm dit automatisch te genereren. Dit scheelt een hoop werk. Jammer dat je alleen stambomen kunt toevoegen als je premium lid bent, zelf alles invullen en toevoegen kan altijd wel.