Eusing Free Registry Cleaner

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Eusing Free Register Cleaner is een zeer grondige register schoonmaker. De interface doet wat Spartaans aan, maar Eusing vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners die wij bespreken. Ook geschikt om een register backup mee te maken. Plus een opstartmanager.

Eusing Free Register Cleaner is eenvoudig maar doeltreffend. Het programma vindt zeer veel fouten in het Windows register. Het is aan te raden om voor het controleren en repareren eerst een backup van het register te maken. Eusing is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Dutch).


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren. Maak altijd eerst een backup of herstelpunt.

Inst

Reacties

NET GEBRUIKT 2000+ PROBLEMEN GEREPAREERD! CCleaner zag geen fouten, die gaat er dus uit na 8 jaar en inderdaad, 't is te groot geworden

Ik gebruik dit programma al jaren en ik raad het anderen ook aan.
Nooit de backup nodig gehad.

Herstellen betekent dat je je registry weer herstelt in de oorspronkelijke staat, d.w.z. zonder reparaties.

ik heb het ook geinstalleerd. maar wat is het verschil tussen repareren en herstellen, als Nederlander is dat bij mijn weten hetzelfde

Oh ik heb avast en dat programma Heeft nog nooit Eusing free registry cleaner geblokkeerd

Ik ben er heel blij mee :))

Hoi.

Ik gebruikte voorheen altijd CCleaner maar dat programma werd steeds groter en groter en ging zich ook tijdens het internetten met zaken bemoeien.

Bovendien was ik om de havenklap een websites cookies kwijt o.a. website wachtwoord kwijt, weer eens een "cookie" verwijdert die je toe gevoegd moet worden aan uitzonderingen.

Ik zocht een simpel programma die het Windows register schoonmaakt en houd hopelijk is "Eusing Free Registry Cleaner" inmiddels versie 3.6 wat ik zocht.

Lex

Probleem opgelost. Fijn, want dit is een goed programma. Ik heb het in de loop der jaren verschillende malen met succes bij het oplossen van vervelende problemen gebruikt.

Ook nog maar even geprobeerd en "YES" het mag inderdaad weer van Avast!

Vandaag toch nog eens geprobeerd: yes! avast laat download toe. Geïnstalleerd, uitgevoerd, 982 fouten gevonden en hersteld. Alweer een prima tip van dit forum. Hulde! :-)