Audacity

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Audacity is de beste gratis editor om muziek mee te bewerken. Geluidsbewerking wordt heel eenvoudig met dit uitgebreide en overzichtelijke programma. Je kunt mp3's, wav-, flac- en ogg-bestanden bewerken en Audacity biedt de mogelijkheid om audio direct op te nemen van microfoon, geluidskaart, cd, cassette of lp. Met Audacity kun je makkelijk knippen en plakken in geluidsbestanden en je eigen mix maken.

Met Audacity kun je:
- opnemen (van microfoon, line in, aux, tv tuner, cd speler, etc.)
- knippen, plakken en mixen
- meerdere sporen bewerken
- diverse geluidseffecten toepassen (wahwah, echo, fade, achterstevoren etc.)
- converteren naar wav, ogg vorbis, flac en mp3 (Lame plugin benodigd)
- volume, snelheid en toonhoogte aanpassen
- realtime effecten
- non-destructive editing
Audacity is een volwassen geluidsbewerker die de moeite waard is om uit te proberen.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Reacties

aub iemand help me ik wil deze app verwijderen want het is niet echt iets voor mij maar ik weet niet hoe dit moet aub help me !

kan niets opnemen. "no recording device found" os: win7 home premium.

Ja. Probeer GarageBand van Apple.

Hallo,

Ik ben bezig met Audacity en ik zou graag losse sporen op willen slaan,
Als ik op exporteren druk krijg ik een melding dat deze afgemixt word opgeslagen.
Kan iemand mij vertellen hoe ik losse sporen op kan slaan?

GR

Ben op zoek naar een MP3 speler met regelbare afspeelsnelheid Wie heeft een Tip

Heeft iemand misschien ervaring met Linux en Audacity met het exporteren naar MP3-bestanden ? Daarbij weet ik niet precies wat de beste Linux-distro hiervoor is. Heb Linux Open Suse geïnstalleerd en los daarvan audacity, maar om MP3-bestanden daarbij te gebruiken heb je (dacht ik) LAME nodig, maar dat krijg ik (om kort te zijn) niet voor elkaar.

vraagje: Hoe kan ik instellen dat audacity m'n bewerkte mp3 opslaat op 320 kbps i.p.v. 128 kbps
(mijn orginele mp3 's zijn altijd 320 kbps)

Ik heb nu ineens dat Audacity mijn opname-apparaten niet meer ziet. Het uitval-menu is en blijft leeg. Toch is mijn 'microfoon' rechtsonder wel ingeschakeld! Hoe krijg ik die opname-apparaten weer zichtbaar?? Ik kan nu zelfs niet eens meer de opname-balken aanzetten! Ook de platenspeler aansluiten helpt niet! Voorheen kon ik prima opnames maken met audacity, maar nu ik een paar lp's 2e hands heb gekocht, lukt het niet meer. Ik heb een Vista-laptop.

Ik heb de versie 2.0.5 gedownload. Is er geen Nederlandse handleiding voor deze versie beschikbaar? Ik heb het geprobeerd via Flossmanuals. Die hebben een verouderde versie, die ik eigenlijk niet kan gebruiken (te afwijkend)

Ik bedoel, met mijn vraag, of het mogelijk is software te downloaden, waar je muzieknoten kunt laten klinken, om iets bij te stemmen, bv.Guitaar!