TeamViewer

Reacties

Als je de helper bent hoef je Teamviewer ook niet blijvend te installeren op je pc, maar je hebt wel het volledige programma nodig welke je moet dubbelklikken/uitvoeren, je kiest daarin dan voor 'Alleen starten' en 'Privé' gebruik. (http://download.team...).

Als je degene bent die geholpen wordt heb je inderdaad alleen het volgende bestandje nodig en die hoef je ook niet te installeren: http://download.team...

Soms gebruik ik het om mijn moeders pc op afstand bij te werken/updaten, ik heb een snelkoppeling naar het bestandje op haar bureaublad gezet, wel zo handig...

Moet je altijd installeren?
Ik had een tijdje terug een windows probleem en toen heeft mijn zoon (werkt in ICT) vanop afstand mijn PC overgenomen met Teamviewer en dat probleem opgelost. Dus goed en interessant programma!

Maar Teamviewer moest ik zelf niet installeren op mijn PC, slechts naar de website gaan en dan kiezen om te "openen". Uiteraard heb je een werkend internet nodig maar dat is sowieso het geval om een PC te kunnen overnemen, niet waar?
Ik weet wel niet of mijn zoon zelf Teammviewer heeft geïnstalleerd op zijn PC (vermoed van wel, maar nodig?) of ook gewoon via internet het programma heeft geopend om mijn PC over te nemen.

Als meer dan volwaardig alternatief leered ik deze week join.me kennen.
Iemand ervaring hiermee ?

@ Rob

Op de volgende pagina ( http://www.teamviewe... ) staat helemaal onderaan het volgende:

Licenties, updates en achterwaartse compatibiliteit

Gebruikers van TeamViewer 9 kunnen verbindingen voor afstandsbediening tot stand brengen met TeamViewer 3, 4, 5, 6, 7 en 8.

Vanwege licentie- en technische redenen is een verbinding voor afstandsbediening in de andere richting, d.w.z. van TeamViewer 3, 4, 5, 6, 7 en 8 naar TeamViewer 9, niet mogelijk. Meetings met versie 9 zijn ook toegankelijk voor deelnemers met versie 7, 8, echter vice versa is niet mogelijk vanwege reeds genoemde redenen.

Belangrijke opmerking m.b.t. de downloadkoppelingen op onze internetpagina: Zodra nieuwe hoofdversies (bijv. 9.x enz.) voor Windows, Mac of Linux zijn uitgekomen, wisselen wij de downloadkoppelingen op onze internetpagina uit. Deze leiden u dan altijd naar de download van de nieuwste TeamViewer-versie. Als u met een oudere versie wilt blijven werken, dan kan dat. U en uw klanten zullen al onze vorige versies op onze internetpagina vinden onder Download/Vorige versies. Als alternatief kunt u uw eigen klantmodule in uw TeamViewer-versie maken en deze module voor download beschikbaar stellen op uw internetpagina.

Dit is een mooi programma, maar denk er aan: je moet niet meteen de
nieuwste versie downloaden onder het motto "nieuwe versie altijd beter".
De versies zijn niet onderling compatible.
Dus je kunt pas op een nieuwe versie over als de andere kant dat ook doet
of gedaan heeft. En aan nieuwere versies hangen ongunstiger kostenplaatjes.

De meesten gebruiken nog steeds versie 7.

Prima programma.

Ik heb al heel wat mensen geholpen in het binnen en buitenland. :D

Je reactie staat bij een pagina over TeamViewer, dus dat klopt vast niet. Gratis bestandsherstel, ook terughalen gratis is bijvoorbeeld:
http://www.gratissof...

het werkt perfect om de foto's terug te halen maar om ze te kunnen opslaan moet je dus wel betalen klopt dat? Gratis software om foto's terug te vinden, maar zonder te betalen en zonder activeringscode kun je er niets mee?

gr Irene

Gebruik het al enige jaren om familie en vrienden te helpen in het buitenland.
Een groot succes ! Ook de filetransfer heeft zijn nut meermaals bewezen.
Nog nooit (10tallen sessies) ellende gehad. Het kan dus wél ......

Een super programma kan vanaf mijn pc de andere pc onderhouden hoe groot de afstand ook maar is echt een topper!!!!!

Pagina's