Hotspot Shield Free

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Hotspot Shield Free is een VPN-programma dat uw internetverbinding beveiligt en anonimiseert. Hotspot Shield Free maakt een VPN-verbinding met de proxy servers van moederbedrijf AnchorFree. Dit zorgt er voor dat u via een versleutelde verbinding kunt internetten op open wifi-netwerken (hotspots) op vakantie of in openbare gelegenheden. Met Hotspot Shield Free kan ook uw eigen IP-adres niet achterhaald worden en kunt u naar websites surfen die geblokkeerd zijn (als u in het buitenland Nederlandse tv wilt kijken bijvoorbeeld).

Hotspot Shield Free zorgt voor extra beveiliging en is vooral nuttig als u gaat internetten op openbare wifi-netwerken of hotspots.

Uw internetverbinding wordt versleuteld met een VPN (Virtual Private Network) connectie door Hotspot Shield, waardoor op open wifi-netwerken anderen niet uw wachtwoorden of inloggegevens buit kunnen maken. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel. Ook op openbare hotspots in Nederland is het niet aan te raden om te internetbankieren of vertrouwelijke gegevens te versturen. Daar kan Hotspot Shield (vandaar de naam) uw data beschermen door de verbindig te versleutelen.


Gratis versie heeft een limiet van 500 MB per dag

Verder is met Hotspot Shield Free uw eigen IP-adres niet zichtbaar voor derden omdat via de proxy-servers van het bedrijf gesurft wordt. Ook kunt u daardoor geblokkeerde websites bezoeken, omdat het lijkt dat u vanuit een ander land komt.

Nadelen

Hotspot Shield Free heeft wel enkele nadelen:
1. De gratis versie heeft een datalimiet van 500 MB per dag
2. Hotspot Shield kan eigen reclame tonen als u internet via zijn VPN
3. Business partners van Hotspot Shield mogen trackers plaatsen om u te volgen (Privacy-verklaring)
4. Ook verloopt het internetten trager omdat gegevens via een proxy server verstuurd worden

Android en iOS

Hotspot Shield Free maakt een VPN-verbinding met de servers van het bedrijf om je internetsessie te beveiligen. Ook kan je IP-adres op deze manier niet achterhaald worden. Hotspot Shield VPN werkt heel eenvoudig: je zet de app aan en je verbinding wordt beveiligd. Als je weer op een veilig netwerk bent (thuis of het netwerk van je eigen provider) dan kun je Hotspot Shield weer uitzetten.

Hotspot Shield VPN is gratis voor Android, de betaalde versie biedt meer functies (bescherming tegen malware en data-reductie). De iPhone en iPad versie van Hotspot Shield is een paar dagen gratis uit te proberen, maar daarna moet je betalen.

Inst

Reacties

gebruik hide ip, werkt goed, soms wel vertragingen

Ja, RT is echt objectief>>NOT<<. Bij RT nemen regelmatig nieuwslezers rechtstreeks in de uitzending ontslag omdat ze weigeren nog langer leugens te verspreiden.

Let wel op: de combinatie van Mac,ipadres en de klok van je pc is een vingerafdruk.
Elke klok loopt anders na zoveel nullen achter de komma. Toen ik met backbox linux mijn mac,ipadres veranderde kan ik het net niet op. google.ip4 kwam met een mededeling of ik soms een robot was en moest toen een code intikken. Waaruit ik eigenlijk concludeer dat internet nooit veilig is. Alles wordt dag en nacht gescant oa door bv comodo ca en vooral duikt die steeds op als ik bv naar gevoelige websites ga zoals cryptome.org. Ik heb een outpost firewall en comodo ca kan je op de black list zetten. http://www.matousec.... en wat staat
er #1 comodo met zijn backdoors. Je bent dus alleen veilig als je na het surfen je pc vernietigd net zoals in alle film de gsm weggegooit wordt. Je bent alleen safe als niks hebt, geen gsm, geen pc helemaal niks. Ik
volg steeds het nieuws van rt.com en zie eigenlijk hoe zielig de regering van USA is, niet de bewoners.
Obami is hopeloos, want iedereen heeft hun leugens door. 50% van de Amerikanen denkt dat de aanslag van de twintowers en building #7 een inside job was. Ze hebben gelijk en de leugens komen uit binnenkort. God bless Amerika!!! Putin geeft het goede voorbeeld, ook een crimi, maar wordt tranparanter, en dat doet ie goed. Als je een geboren leugenaar bent en een kontelikkers zoals de meeste regeringsleiders in de wereld dan kan je moeilijk je terugtrekken want je ontvangst salaris en je zit vast in die kont. Merkel wordt nog steeds afgeluisterd. En Africacommando centre zit in zuid Stuttgard en stuurt drones naar Somalia. Het westen zit dik in die kont.

Je moet het programma REGEDIT hiervoor gebruiken. Programma is op deze site te vinden.
Veel succes!

mooi

Ik ben een complete leek : maar hoe doe je dit precies ? Heb hotspot shield een maand gebruikt om video op Amerikaanse sites te kijken. Trial period is over en nu heb ik hotspod shield verwijderd. Waar moet ik precies iets verwijderen als ik het weer installeer ?

je kan dit blijven doen btw ;)

DIT GAAT JE ZEKER BEVALLEN : wil jij hotspotshield premium blijven gebruiken ? wel dit is de oplossing ! wanneer je trial voorbij is ... kan je natuurlijk opnieuw proberen installeren, maar dan is je trial verlopen, wel, de oplossing daarvoor is : regedit, waarschijnlijk heb je daar al wel van gehoord, gewoon hotspotshield van anchorfree deïnstalleren, en daarna de registry keys verwijderen, dan weer installeren, en je hebt weer premium voor 30 dagen :) ( HKEY_CURRENT_USER\Software\AnchorFree , daar zit de key :p )

Sorry, maar je verhaal kan niet kloppen! Als je verbonden bent met een vpn-server van SecurityKISS, dan werk je ook met een ip-nummer van SecurityKISS. Blijkbaar heb je toch niet alles geprobeerd. ;-)
Interessant als duiding:
http://www.securityk...
Ik maak ook gebruik van SK-servers, en die werken zoals beschreven...
Ben je zeker dat je geen last hebt van persistente cookies??

Voorheen geen problemen met Hotspot shield , nu ondanks dat ik alles wegvink krijg ik TOCH de Radiorage toolbar. Ook blijkt het bijna onmogelijk om Hotspot shield te deinstalleren. Van mij hoeft dit programma niet meer

Pagina's