Freemake Video Converter

Reacties

En je krijgt er gratis een virus bij.

Even met ADWcleaner er overheen en klaar is Kees.

Helaas dit programma gedownload. Nu zit ik met een toolbar opgescheept, terwijl ik die had weggevinkt. Het zal wel even duren voordat alle rommel weer is opgeruimd. Dank u.

Vanaf de nieuwste versie 4.1.6 krijg je ongevraagd aan het eind van sommige conversies een toevoeging van het Freemake-logo op een zwart scherm geplakt. Verder wordt in deze versie op alle mogelijke manieren de betaalversie onder je neus gewreven.

Heeft een kwaad wilde virus, niet geen aanrader

apeldoorn bellen :-)

Ik heb het programma net gedownload om een filmpje van Movie Maker om te zetten naar mp3; nu wordt er aangegeven dat ik ook nog Free music search & download moet downloaden voor het converteren kan beginnen!!
Ik weet niet of ik dit echt moet doen; had net ook al iets verkeerd mee gedownload van AVG.
Wie helpt mij?

Ik gebruik het programma al een paar jaar om DVD's en movie-files te converteren naar Mpeg4 zodat ze via USB op onze draagbare speler in de wagen kunnen spelen. Nog nooit problemen mee ondervonden en "easy to use!"

erg langzaam, en teveel ongevraagde software die erg vervelend zijn.

Aan Paul,

Freemake Video Converter is sinds versie 4.0.4, 27 augustus 2013, gedeeltelijk te beschouwen als 'donationware'.
Sinds versie 4.0.4, 27 augustus 2013, geldt het volgende:
"For promotional reasons an additional video frame with Freemake logo is added at the end of the videos longer than 5 minutes unless Freemake Gold Pack is activated."
Zie:
http://www.freemake....
Freemake Gold Pack is te verkrijgen voor een donatie naar eigen inzicht,
zie:
https://www.facebook...

Voor het downloaden van video's hoef je overigens niet Freemake Video Converter te gebruiken, maar kun je evengoed (of beter) Freemake Video Downloader gebruiken.
http://www.freemake....
Freemake Video Downloader heeft niet die beperking dat gedownloade video's langer dan 5 minuten een Freemake reclame toegevoegd krijgen.
Freemake Video Downloader is echter alleen geschikt voor het downloaden van video en voor het eventueel direct converteren daarvan, maar niet voor het omzetten van al eerder opgeslagen video. Voor downloaden vind ik het echter ideaal.

Pagina's