FrostWire

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

FrostWire is een kloon van LimeWire. Met FrostWire kun je precies hetzelfde als wat met LimeWire kon. Gratis downloaden via bittorrents is nog nooit zo makkelijk geweest.

FrostWire is een veelzijdig programma om bestanden mee te delen en downloaden. De software is gebaseerd op de broncode van LimeWire (die open source is) en daarna uitgebouwd.


(klik voor een grotere weergave)

Met FrostWire kun je via bittorrent, YouTube en Archive.org (het Gnutella-netwerk wordt niet meer ondersteund sinds versie 5) zoeken naar de volgende soorten bestanden:
- Audio
- Video
- Afbeeldingen
- Documenten
- Programma's

Wil je zeker zijn dat je geen illegale downloads binnenhaalt? Ga dan naar FrostClick.com en vind in het menu rechts allerlei legale gratis downloads op het gebied van muziek, software, film enzovoort.

FrostWire installeert zijn eigen versie van Java mee

Helaas biedt FrostWire tijdens de installatie allerlei ongewenste extraatjes (adware) aan waarop virusscanners kunnen aanslaan. Lees goed de installatieinstructies!

Inst

Uitleg: 

Waarschuwing!
Je mag geen materiaal waar copyright op zit, zoals films, muziek, niet-gratis software enzovoort, aanbieden en downloaden via peer to peer-netwerken of torrents door middel van FrostWire. Als je dit wel doet ben je strafbaar. Kijk daarom uit welke mappen op je pc je met anderen deelt en welke bestanden je downloadt! Lees hier meer.

Reacties

FrostWire is de beste software!

Wie downloadt er nog liedje voor liedje? Terwijl je hele cd's en dvd's kunt downloaden via torrent. Bearshare/Limewire/Frostwire periode is wel voorbij dacht ik zo.

Is het nu miereneuken of mierennueken!

krijg van Avast een foutmelding 6.0.6

frostwire gooit de gedownloade muziek steeds in de map g:\music\music maar ik wil het in g:\muzic hebben waar stel ik dat in kan het niet voor elkaar krijgen

ik vind het heel goed

Vervolg PUP - Nog goed dat ik Frostwire 5.1.5 setup op een geheugendrager had staan. Die was vrij van PUP. Na installatie door Chica PC Shield laten onderzoeken en is vrij bevonden van PUP.

In de laatste versie van Frostwire zit er een pup in verweven "A PUP potentially unwanted program is a program that may be unwanted such as spyware despite the possibility that users consented to download it."
Chica PC shield gooit Frostewire (setup) er gelijk af. Ook met het programma te openen/gebruiken komt de melding dat Chica Pc Shield een PUP heeft ondekt.

Nog niet gedownload maar wil dat wel! Waar?

'ik heb nooit geen probleemen gehad met frostwire met films downlode'
Nooit geen? Dat is een dubbele ontkenning, nooit geen is dus altijd..arme jij...vervelend dat je dus altijd problemen hebt gehad met frostwire met films downode (ook zo'n woord...het is downloaden...) mensen zeg wat een IQ

Pagina's