Privatefirewall

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Privatefirewall is een uitgebreide firewall die op verschillende niveaus bescherming geeft. Zo worden in- en uitgaand verkeer en applicaties natuurlijk gecontroleerd, maar ook verdacht gedrag van processen, register, systeem en uw e-mail worden gemonitord. Privatefirewall is een uitstekende firewall voor gevorderden die alles op hun pc in de gaten willen houden.

Privatefirewall kent twee onderdelen: Internet Security en Network Security - van het (thuis)netwerk. U kunt de bescherming voor deze twee instellen op hoog, laag en aangepast. Internet Security hoort op hoog te staan, voor het thuisnetwerk kan dit op laag.

Privatefirewall biedt dankzij het analyseren van alle processen en applicaties en het netwerkverkeer op uw computer ook enige bescherming tegen rootkits en andere malware. Veranderingen aan systeem en register kunnen worden opgemerkt door Privatefirewall en geblokkeerd worden.

Privatefirewall is een firewall en Hosts Intrusion Prevention Software (HIPS) die hackers buiten de deur houdt. Door de vele geavanceerde instellingen is Privatefirewall wel meer geschikt voor gevorderden!

Inst

Reacties

Stuur even een mail naar de ontwikkelaar van dit programma met een probleem omschrijving. Ga hiervoor nnar de homepage van PrivateFirewall. Ik heb zelf 2 maanden geleden een mail gestuurd en kreeg al snel een reactie terug. Ik draai zelf PF op een XP en W7 PC. Volgens mij is er ook een forum .

Inderdaad, ook bij mij wil deze firewall niet installeren (Windows 8.1). Geeft eerst een 'Install error', daarna: "The filter driver could not be communicated". Toch benieuwd waarom iedereen zo lovend is over deze firewall.

Ik krijg een foutmelding na de installatie. Na herstart tevens foutmelding (kan FW niet starten oid)

Mijn Engelse taal is niet helemaal toppie,dus is van deze Firewall een Nederlandse Handleiding van?
Via Google zag ik nog niks.

Gebruikte zelf windows firewall control (die overigens ook nog eens 10 dollar is) in combinatie met panda free. Maar deze Privatefirewall presteert veel beter en is ook nog eens gratis.

Deze Gratis software beschermt mijn computer prima!

Privacyfirewall is toppie met zijn vele instellen en gratis. Ik gebruik nu zelf outpost firewall betaald 3 licensies lifetime. Met deze firewall kan ik woorden op geven die die moet blokkeren zoals comodo ca, de beruchte inbreker aan peerblock te zien. Als ik mijn pc opstart en dan de internetkabel erin doe dan is het eerste wat ik zie blocked comodo ca. Daarom is dit de beruchte inbreker. En ik zou ook niet zo vertrouwen op die comodo firewall met zijn achterdeurtjes. Het zou zomaar een verlengstuk van de NSA kunnen zijn. Het is allemaal vage shit met comodo.

Zie firewalltests en zie dat deze firewall een goede keuze is. Ik gebruik het al jaren en heb nooit vastlopers gehad. De firewall heb ik wel in combinatie met winpatrol en peerblock. http://www.matousec....

Deze firewall is nergens mee te vergelijken. Ik gebruik deze firewall al jaren, de rest is hierbij vergeleken armzalig op Comodo na misschien.
Download slechts iets meer dan 3 MB, uitgepakt een dikke 5 MB.
Verbazingwekkend wat deze firewall allemaal kan. Als je de 'settings'
op scherp zet = manual control kan je niets ontgaan en zo hoort het.

Misschien even makkelijk voor lezers, om jullie bevindingen na een tijdje even te kortsluiten? En met welke systemen er gewerkt wordt en welke pc!! Is misschien wat makkelijker om te vergelijken?

Pagina's