Family Tree Builder

Reacties

allereerst wil ik stellen dat bij het oplossen van gebruiksproblemen de service zeer goed en adequaat is.
dit stamboomprogramma is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waarbij een groot voordeel is dat op uitnodiging derden makkelijk aanvullingen er in kunnen verwerken. een prima programma en aanbevelenswaardig.

MyHeritage is een fijn programma om een stamboom/familysite mee te maken. Het is gebruiksvriendelijk, werkt goed en biedt veel mogelijheden. Aanvankelijk gebruikte ik het om meerder stambomen mee te bouwen, maar momenteel is het daarnaast ook een plek waar familieleden die elkaar uit het oog hebben verloren anderen weer vinden. Een social medium op familieniveau. Mijn ervaringen met de helpdesk zijn prima. Vanuit Israël is er diverse keren en langdurig telefonisch contact met me opgenomen om een softwareprobleem op te lossen. Niets dan lof voor dit fijne programma en die mensen!!

FTB is gewoon een goed programma. Gratis dus dat is dus ook een groot voordeel. Kleine bepreking bij de gratis versie is dat je max 250 personen kunt invoeren.
Online helpdesk werkt prima, ook voor de gratis versie.

een goed stamboomprogramma, positieve ervaringen. De smart matches zijn zeer interessant. Soms lijkt het me wel dat er veel "stamboomverzamelaars" actief zijn die enkel maar grote aantallen stambomen willen samenbrengen.
Elke hobby kost geld, dus de prijs voor een gans jaar genieten is voor mijn part niet overdreven.

Ben het helemaal met je eens. De helpdesk geeft snel antwoord op je vragen.
Er zijn schermvoorbeelden om de handelingen te verduidelijken. Kortom een goede service.

Op een door mij gestelde technische vraag is binnen een dag gereageerd. Fantastische ondersteuning.

Dank voor de support. Ik had een probleem, maar dit werd na bemiddeling en advisering van de helpdesk zeer snel en deskundig opgelost. Ervaar het programma als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Een (beknopte) handleiding in de Nederlandse Taal is aan te bevelen om alle mogelijkheden van het programma te benutten.

Een goed georganiseerde stamboomsite met smart matches en hulp van een zeer prettige helpdesk!

Ik vind My Heritage een prachtig en duidelijk programma. Nu na drie jaren had ik voor het eerst problemen en ik ben op een fijne menselijke manier geholpen, dank daarvoor. Ik zou zeggen ga zo op deze manier voort.

Nu ik een kleine 10 jaar met stamboomonderzoek ( grotendeels met My Heritage) bezig ben, en mijn stamboom ruim 3000 personen omvat, is mijn algemeen oordeel positief. De input- en outputversie zijn efficiënt, goed gecoördineerd en het systeem is zelf-oplossend voor fouten. De helpdesk lost, zij het wel eens vertraagd, veel problemen op. Een minpunt is een onzorgvuldigheid die ik heb moeten ervaren bij het ongewenst samenvoegen van stambomen van verschillende beheerders. Het is goed opgelost maar ik beveel aan om de interne controle binnen de organisatie te verbeteren. Verder vind ik de online versie - met name die op tablets- van de stamboom , juist als die ver is uitgebreid, niet zo gebruiksvriendelijk, nogal onhandig en traag om do0r de boom heen te bewegen.
Eindoordeel dus positief en hoop er nog een tijd mee te kunnen werken.