Wise Registry Cleaner Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Wise Registry Cleaner Free is een gespecialiseerd programma om het Windows-register mee op te schonen. Heel veel overbodige registersleutels worden opgeruimd door deze grondige register cleaner. Je kunt verder een backup maken en het register defragmenteren - wat ook snelheidswinst zou opleveren.

Wise Register Cleaner is wat agressiever (of grondiger) dan de register schoonmaker van CCleaner: over het algemeen vindt het meer registerproblemen. Na het scannen kun je de gevonden fouten repareren.


Wise Registry Cleaner

Wise Registry Cleaner Free vraagt bij de installatie of je ook de Wise Disk Cleaner Free wilt downloaden en installeren. Daar is niks op tegen (in feite levert Wise een losse disk cleaner en register cleaner waar bijvoorbeeld CCleaner dat in één programma stopt). Let wel op dat je daadwerkelijk de gratis versie downloadt en niet de betaalde variant.

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren.

Let wel op 'extraatjes' die aangeboden worden tijdens de installatie. Register cleaners zijn alleen voor gevorderden. Maak altijd eerst backups en herstelpunten.

Inst

Reacties

Het register opschonen is niet zinloos. Ik zal het nooit vergeten dat ik iemand 2 dagen voor haar examen heb geholpen omdat de pc niet meer wilde opstarten. Na een regclean was het weer primma in orde.

Echter ik gebruik al jaren naar tevredenheid Eusing.

De prestatieverbeteringen die dit soort programma's opleveren zijn "op z'n best miniscuul en niet waarneembaar"

https://www.security...

het register schoonmaken en/of defragmenteren vind ik zeker niet zinloos. Zelf gebruik ik "Jetclean" (gratis versie) in combinatie met auslogic "Boostspeed" en ik merk dat mijn PC het stukken beter doet, start sneller op en ook internet is sneller, maar je moet naturlijk geen wonderen verwachten.

100% mee eens,Registry Cleaner is zinloos en verzieken vaak de boel

Wise komt niet met de extra Clear with 1 click snelkoppeling,
en vraagt ook niet of ik de Wise Disk Cleaner Free wil downloaden.
Mijn os is windows 7 pro. Gooit Avast! roet in het eten?

Ik heb wise er maar weer afgehaald.

Alleen de Clear with 1 click variant is overigens redelijk veilig,
voor de rest moet je er van af blijven als je niet deskundig bent.

Wie wijs is blijft er vandaan.

Een Registry Cleaner is zinloos, zoek maar eens met google naar de nut van dit soort programma's

Suus, dat is de vorige versie van Wise, als je dan update naar de nieuwe versie wordt de pro veranderd naar de freeware versie

Tijdelijk Wise Care 365 Pro gratis te downloaden via http://wisecleaner.c...

I try out this

Pagina's