GeekUninstaller

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
De betaalde versie biedt onder andere realtime monitoring van installaties en batch removal
Categorie: 
Deïnstallatie
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

GeekUninstaller is een programma om weerbarstige software mee te deïnstalleren. Als software niet langs de normale weg gedeïnstalleerd kan worden dan biedt GeekUninstaller de mogelijkheid tot Geforceerd Verwijderen, waarna achtergebleven bestanden, mappen en register items weggegooid worden.

GeekUninstaller is eenvoudig, maar doeltreffend. Geforceerde verwijdering kan wel enige tijd in beslag nemen. Ook restanten van niet geheel verwijderde software kunnen worden opgeruimd met GeekUninstaller. Een interessante concurrent voor Revo Uninstaller. De betaalde variant heeft meer functies.

inst

Reacties

Hier een vergelijking van GeekUninstaller met Revo Uninstaller Free en nog enkele andere deïnstallatie-programma's:
http://dottech.org/1...

Wetenswaardig:
GeekUninstaller is volgens die vergelijking minder accuraat dan Revo Uninstaller. GeekUninstaller is volgens die vergelijking minder goed in het vinden van achtergebleven registervermeldingen.

Een ander programma dat is meegenomen in die vergelijking dat is IObit Uninstaller, al betrof dat de vorige versie daarvan, versie 2.
IObit Uninstaller 2 was volgens die vergelijking eveneens minder accuraat dan Revo Uninstaller. IObit Uninstaller 2 was volgens die vergelijking minder goed in het vinden van achtergebleven bestanden en mappen.

Ten slotte,
ook hier nog een beschrijving van GeekUninstaller naast Revo Uninstaller Free en nog enkele andere deïnstallatie-programma's:
http://www.techsuppo...

Dit is een blijvertje...:)

Het proberen altijd waard, bedankt redactie :D

Dat is een heel ander programma...

Dat gaat onder meer prima en zelfs in het nederlands met het (gratis) programma Fast Stone Image viewer

Is het mogelijk om met GIMP de horizon op je foto's recht te zetten? Dus niet de foto zelf scheeftrekken, maar het beeld t.o.v. de horizon.
En is er een versie van GIMP in het Nederlands? Er zat bij de taalkeuze nu geen Nederlands

Ik keek even bij Download Pro en kwam op de site van Crystalidea uit. Wat is de relatie met de Free versie? Is het een coöperatie? Wat een opmerkelijke constructie.

Geek Uninstaller 1.1.1.16
Versie geschiedenis op de site leert dat de enige verbetering de vertaling naar het Italiaans is. En dat terwijl GSS vrijwel altijd de versie historie bespreekt.
Dus geen paniek als je nog met 1.1.1.15 werkt. Maar het lijkt me echt een dilemma voor de redactie van GSS. Moet je dit nu melden omdat het een nieuwe versie is? Of hoef je dit niet te melden omdat de doorsnee Nederlandse gebruiker er niets beter van wordt?

Aanvulling: als je bij de update waarschuwing voor annuleren kiest, dan wekt het oude programma wel, bij de keuze voor OK klapt het programma eruit.

Geek Uninstaller kan toch met update waarschuwing komen, maar zonder een realtime check. Gewoon de systeemtijd even aanpassen. Dan gaat het programma er vanuit dat er een update is en weigert om nog verder te werken. Een verouderde versie werkt dus niet meer.
Jammer van deze ontwerpfout.

Verder is het een mooi programma, dat voor een deel laat zien wat het doet en waar.

Pagina's