PotPlayer

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Mediaspeler
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

PotPlayer is een mediaspeler van Koreaanse makelij. PotPlayer is gebaseerd KMPlayer en wordt ook gemaakt door de voormalige ontwikkelaar hiervan. PotPlayer is een zeer veelzijdige mediaspeler voor Windows die bijna alle video-formaten kan afspelen.

PotPlayer is snel, licht en volledig naar je eigen voorkeuren in te stellen. Bovendien kan de Koreaanse mediaspeler uit de voeten met Blu-Ray en worden heel veel ondertitelformaten ondersteund. Ook beschadigde of incomplete avi-bestanden kunnen afgespeeld worden.


(klik voor groter)

Kortom: PotPlayer is een interessante concurrent voor VLC.

inst

Reacties

VLC Media Player is veel sneller en stabieler naar mijn ervaring. Met PotPlayer had ik in het verleden vaak video's die niet synchroon liepen qua geluid/beeld verhouding.
Maar PotPlayer heeft aardig wat geavanceerde opties waarbij je snel en gemakkelijk het contrast en gamma etc. omhoog of naar beneden kan halen.
In combinatie met Codec pakket en process lasso pro loopt het in ieder geval geweldig.

Hier is mijn geuploade versie voor het geval dat: http://www.2shared.c...
Goed setup lezen, want je krijgt de kans om codecs te installeren.

Wat de boer niet kent vreet ie niet.

Eindelijk krijgt het beestje de aandacht die het verdient.
Ik ben 2 jaar geleden overgelopen van VLC naar Poten beklaagt hetme niet.
Een prul : maar het geluid van deze allesspeler (VLF, VOBB, ISO, ...) komt is zo sterk dat men geen extra luidsprekers nodig heeft

Hoi Leon, sorry beetje late reactie maar ik was vergeten dat ik hierop had gereageerd.
Enfin, wat ik al zei, het zal er best wel zijn maar ik heb er nog nooit van gehoord. .asx zegt me helemaal niets. Ik heb het even opgezocht maar dat is wel een heel erg obscuur iets. In ieder geval niet iets wat ik ooit gebruikt heb of waar ik in de nabije toekomst ooit iets mee denk te gaan doen. En ik denk dat dat voor 90% van iedereen hier geld, misschien wel 98%. Kortom, ik blijf bij VLC!

Dit staat er bij de vraag wat de extensie ASX inhoud: ASX-bestanden zijn Videobestanden die voornamelijk worden geassocieerd met Alpha Five Temporary Index (Alpha Software Inc.).ASX-bestanden worden ook geassocieerd met Cheyenne Backup Script, Advanced Stream Redirector File (Microsoft Corporation), ActiveSite Extension (Jonathon Rossi) en FileViewPro.

Een bijzonder lichte en uiterst betrouwbare mediaspeler.
Zeer aan te raden

@Willempiesnor:

Wat dacht je van radiozenders met de extensie .asx? (Audio-/video afspeellijst van Windows Media). Deze speelt de VLC Mediaspeler niet af, jammer genoeg.

Ik ben nog nooit iets tegengekomen wat ik niet kon afspelen op VLC. Het zal er best wel zijn alleen ik ken het niet. Ik ben al jaren geleden over en nooit meer gekeken naar een andere. Alleen eyecandy, tja daarvoor moet je ergens anders zijn ,. Maar als het gaat om de werking is het onovertroffen.

En weer een speler die BIJNA alles kan afspelen. wanneer komt er nu eens een speler die gewoon echt alles kan afspelen.

Vermits ik niet de schier eindeloze mogelijkheden van VLC van node heb, is dit zeker een meer geschikte speler voor mij.
Het oog wil trouwens ook wat.
PotPlayer is ronduit grandioos!

Sublieme mediaspeler!

Er is ook een 64-bit versie:
Daum PotPlayer (64-bit) vv1.5.35188

Pagina's