SyncBack Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

SyncBack Free is een overzichtelijk backup-programma, waarmee je op eenvoudige wijze automatische backups van je belangrijke bestanden en mappen kunt maken (en eventueel weer de backups kunt terugzetten).

SyncBack bevat uitgebreide opties en filters om reservekopieën van bijvoorbeeld je documenten en mail te maken. Compressie (kleiner maken) en encryptie (versleuteling) behoren tot de mogelijkheden. De backups kun je wegschrijven naar onder andere een cd/dvd, externe harde schijf of een ftp-server.


SyncBack is ook in het Nederlands vertaald

Om de backups te automatiseren kun je taken plannen. Ook kun je meerdere profielen maken om verschillende backups op vaste tijdstippen uit te laten voeren. Ten slotte kun je mappen synchroniseren met SyncBack. Het programma heeft een Eenvoudige modus voor beginners en een Expert modus.

De betaalde versie van SyncBack heeft meer functies zoals backup naar cloud-diensten en incrementele en differentiële backups. Lees hier over de verschillen tussen SyncBack Free en de betaalde versies.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Reacties

In tegenstelling tot de lovende woorden van anderen vind ik het irritant rotprogramma. Als ik bijvoorbeeld "Mijn Documenten" wil veilig stellen, hernoemt het programma eerst "Mijn Documenten" naar "Documents". Daarna gaat het mijn profiel aan de slag en als het dan een fout tegenkomt (en dat is zò gebeurd, alleen vermeld het log nooit WAT er fout is, alleen DAT er een fout is) meldt het dat de back-up mislukt is. DAT MAAK IK ZELF WEL UIT, JA?
En die "fout" sleept hij z'n hele verder leven mee door dat profiel. Dus, leuk als je met een maagdelijke PC en een brandnieuwe opslagschijf begint misschien, maar als SyncBack iets tegenkomt dat het niet kent, is het meteen van slag en voor de rest van de profielgebruikstijd verprutst. Tenzij je het leuk vindt als een softwareprogramma voor jou uitmaakt dat iets mislukt is, terwijl het zelf faalt.

leuk programma

Ik werk met MS 2010, kunnen email mappen automatisch ge backupt worden? Waar staat deze back up?

Dag Jan Z. Ik wil dit nu ook gaan gebruiken maar snap er niet veel van. Kun je mij helpen? Mvgr. Arjan

Ik gebruik SyncBack Free al jaren. Supergoed. Ik heb mijn profielen zo ingesteld dat verwijderde documenten op mijn computer ook in de backups worden verwijderd op b.v. mijn externe schijf. De betaalde versie voegt voor mij niets toe, anders wil ik er ook wel voor betalen.

Gr. Jan Z

Hoi Koos.

Bijna eind januari nu,maar de downloadlink werkt hier wel,tenminste nu...

Tom...

Volgens mij werkt de download van deze site niet. Bij gebruik van de download van de originele site werkt het wel.

Ik gebruik SyncBack ak geruime tijd met erg veel plezier.

Kan je met dit programma ook werken met tapes BV hp storageworks

Werkt goed :)
Synchronisatie werkt goed, dus heb dagelijkt een nieuwe up to date backup van mijn belangrijkste data... TOP