7-Zip

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

7-Zip is een in- en uitpakprogramma dat de grootste compressie biedt van alle bestaande ZIP-software (als het gebruikmaakt van zijn eigen 7z-bestandsindeling). Als een bestand zo klein mogelijk moet zijn voordat je het bijvoorbeeld per mail verstuurt dan kun je beter 7-Zip gebruiken dan WinZip of WinRAR. 7-Zip pakt alle bekende zip-bestanden uit.

7-Zip ondersteunt de volgende bestandsindelingen:
Inpakken en uitpakken: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP en WIM.
Uitpakken: AR, ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DMG, EXT, FAT, GPT, HFS, IHEX, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, QCOW2, RAR, RPM, SquashFS, UDF, UEFI, VDI, VHD, VMDK, WIM, XAR en Z.

7-Zip wordt geïntegreerd in de Windows Verkenner, zodat je met de rechter muisknop bestanden kunt inpakken of uitpakken. Ook heeft 7-Zip de beschikking over een handige bestandsbeheerder. Verder kun je archieven eerst testen op fouten. Sterke encryptie met AES-256 is mogelijk.

Inst

Reacties

Dat gaat vlot als je gebruik maakt van de site www.wetransfer.com

Is nu aangepast.

Let op!!!

Voor mensen met een 64 bits processor. deze download staat standaard op 32 Bit. De 32 bits versie doet het wel maar dan heb je geen rechter muisknop contextmenu.
Dus moet je op website klikken en niet op download.

Verder moet je de bestanden nog associëren met 7zip. In 7zip: Extra-> Opties, tabblad systeem (eerste tabblad) ik heb alles aangevinkt behalve zip.

Topsite dit! Ik maak er al erg lang gebruik van. overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en alles werkt! Helemaal goed en ga zo door!

EN NU NEDERLANDS

Als je een mediaspelertje gebruikt of een video file wil afspelen of branden en de iso - img extentie is afwijkend dan is deze software ideaal. Het programma is heel simpel te bedienen en pakte alles wat ik binnenkreeg snel uit. Je krijgt een video TS map met daarin alle bekende formaten die door elk brander programma geslikt worden. Naast Freemake video om te converteren kan er dus geen hindernis zijn om DVD tjes te maken van je videotjes. Icoontjes op het scherm en niets is meer een porobleem.

ik wil een cd uit pakken maar hij doet het niet nou heb er een monteur een dvd station E op gezet maar mijn cd doet het niet hij zegt dat moet is 2 in een ik hoor van jullie gr Wil goudenwil@casema.nl

7-Zip bestandsassociaties maken kan wel onder Windows 7, maar daartoe moet je 7-Zip openen via rechtklikken en in het contectmenu kiezen voor "Als Administrator uitvoeren". Hetzelfde geldt voor 7-Zip onder Vista.
Zie:
http://www.techsuppo...
(zie "Configure file associations", punt 2.)

Voor Windows 7 is 7-zip (ondanks de naam ;) niet zo geschikt, want de bestandtype associaties kunnen niet via de opties van 7-zip worden ingesteld.

We zijn toch op GratisSoftware.NL.
NL betekent NEDERLAND, F**KING is Engels, hoort hier niet thuis.

M.V.G. Frits een Nederlander.

Pagina's