Any Video Converter Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Any Video Converter is een gebruikersvriendelijk programma om video's om te zetten in een ander formaat. Filmpjes kunnen geconverteerd worden zodat ze geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon (iPhone, Samsung Galaxy enzovoort), MP4-speler, iPad of Android tablet. Any Video Converter kan bovendien meerdere video-filmpjes tegelijk omzetten. Veel video-formaten worden ondersteund en ook conversie van online filmpjes is mogelijk.

Any Video Converter is snelle video-conversie software die met onder andere de volgende video-formaten overweg kan.

Input: avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos
Output: avi, mp4, wmv, swf, flv, mkv, MPEG-1 en MPEG-2, mpg (PAL of NTSC), mp3, wma, ogg, aac, wave, m4a, flac


Any Video Converter Free

Voor de conversie kun je kiezen uit verschillende standaard profielen, zodat je niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste audio- en video codecs. Profielen voor iPhone en Android, iPad, Flash video en diverse DVD, mpeg-, wmv-, MP4-, DivX- en avi-formaten zijn aanwezig. Daarnaast kun je de profielen zelf ook nog aanpassen en een andere codec, framesize, bitrate en framerate instellen.

Handig is verder de mogelijkheid om een preview van het filmpje te zien en zelf een fragment te selecteren (door de begin- en eindtijd in te kiezen) dat omgezet moet worden. Bijknippen van de grootte van het beeld kan ook nog. Ten slotte is batch conversie (van meerdere filmpjes) mogelijk.

Any Video Converter Free is handig voor mensen die snel een filmpje willen omzetten zonder zelf al te veel hoeven in te stellen. Kijk wel goed uit bij de installatie (haal de vinkjes weg) en na een conversie (kies Nee bedankt).

Nadeel van Any Video Converter is dat na elke omzetting een nagscreen getoond wordt dat vraagt of je wilt upgraden naar de betaalde versie. Ook tijdens de installatie worden soms veel onnodige extraatjes aangeboden waar sommige virusscanners ook op aanslaan: dit zijn PUPs en adware. Let dus goed op!

Inst

Reacties

Op mijn laptop heb ik een gratis versie AVc van vorig jaar en die werkt prima. Wil deze op mijn desktop zetten, maar Frre bestaat blijkbaar niet meer, enkel betaald. Heb een versie via torrentz gedownload, maar die werkt niet. Conversie is na een minuut "klaar\' , maar er is niks omgezet.

AVG geeft aan dit programma bevat een virus.

Beste mensen,

Ik heb autoradio met een dvd speler. Het kan ook div. Digitale bestanden dmv usb afspelen. Nu wil ik n youtube bestand in en mpeg4 formaat hebben. Hoe en waar kan ik dit het beste doen en natuurlijk moet t gratis zijn en efficiënt? ???? Iemand. ..

Alle met behulp van diafragmavoorkeuze en de camera automatisch de sluitertijd ingesteld. Maar met een grote variatie van licht en schaduw onderwerp om te compenseren voor de toename of afname in de vorm van 1/2-1 de sluitertijd, nemen een controle na het histogram en deze vervolgens volgens de niveaus histogram curve plaatsen relatieve om te beslissen of om compensatie sluitertijd snelheden opnieuw.

Of u kunt gewoon zetten, diafragmavoorkeuze, compensatie voor het wijzigen van de sluitertijd, en is onderwerp aan beide uiteinden van het histogram niet doet overlopen. Aandacht besteden aan twee punten: een is in hoge lichtniveaus zonder overloop zo dicht mogelijk aan de rechterkant van de curve, en de andere is kleur kan niet worden gegarandeerd aan beide uiteinden van de curve heeft geen overloop om te voldoen aan de kant overflow schieten twee schoten, en later het opnieuw doen.

Ik ga het uitproberen en kom erop terug.

een hele goeie

zou het niet een beetje eenvoudiger zijn doodsimpel de vlc mediaspeler te gebruiken, geen extra programma nodig geen overbodige en systeemdodende registerwijzigingen doorvoeren met totaal hier gepromoveerde totaal overbodige prgramma's

gebruiksaanwijzing:
http://www.vlcplus.c...

Toen ik dit filmpje later wilde uploaden naar een website werd het helaas herkend als 3g-formaat en niet toegelaten, hoewel ik het dus al had geconverteerd met Nokia-OVI-Suite. Dus toen heb ik het zelfde filmpje "verder geconverteerd?" naar een AVI-formaat met gebruik van AVC en de "standaard instelling voor AVI-formaat" gekozen, zonder zelf wat in de instelling te veranderen. Nu het een "AVI-formaat" was geworden kon ik het wel uploaden naar de betreffende website, maar wellicht werkt het daar niet, want hierna kon ik dit filmpje zelf NIET meer afspelen in de Windows Media Player, er was iets met de codec, en als ik het met AVC zelf afspeelde in het kleine scherm bleek de afspeelsnelheid véél te snel en het geluid ontbrak! http://www.convert-a... Conversie met andere standaard formaat instellingen zoals met WMV en MP4 werkten ook niet in de Windows media Player! (Ik heb een Vista 32bit pc).

Kan ik de taal van de film ook aanpassen?
Zo ja hoe doe ik dat?

Zolang het zo vele andere formaten WEL doet is dat toch neit slecht voor een gratis programma. "Onbruikbaar" lijkt dan toch een typering die wat negatiever is dan nodig.

Pagina's