Wise Registry Cleaner Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Wise Registry Cleaner Free is een gespecialiseerd programma om het Windows-register mee op te schonen. Heel veel overbodige registersleutels worden opgeruimd door deze grondige register cleaner. Je kunt verder een backup maken en het register defragmenteren - wat ook snelheidswinst zou opleveren.

Wise Register Cleaner is wat agressiever (of grondiger) dan de register schoonmaker van CCleaner: over het algemeen vindt het meer registerproblemen. Na het scannen kun je de gevonden fouten repareren.


Wise Registry Cleaner

Wise Registry Cleaner Free vraagt bij de installatie of je ook de Wise Disk Cleaner Free wilt downloaden en installeren. Daar is niks op tegen (in feite levert Wise een losse disk cleaner en register cleaner waar bijvoorbeeld CCleaner dat in één programma stopt). Let wel op dat je daadwerkelijk de gratis versie downloadt en niet de betaalde variant.

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren.

Let wel op 'extraatjes' die aangeboden worden tijdens de installatie. Register cleaners zijn alleen voor gevorderden. Maak altijd eerst backups en herstelpunten.

Inst

Reacties

Omdat jullie vandaag, 24/02 dus, melden dat er een update is, keek ik naar de versieinformatie. Daar blijkt dat die update naar 7.94.524 dateert van een maand geleden, van 24/01 dus!

Ik gebruik beiden eens in de zoveel tijd.

Free regcleaner laat je eigen tweaks ongemoeid. Na een WISE scan moet ik alles weer nalopen. Verder een prima programma.

Heb je tussendoor je pc herstart of alles achter elkaar?

Bedankt harm voor de hint !

Ik ga `m zeker proberen.

Misschien langsaam maar zeker niet langzaam. Het programma is echt wel snel.

Je kan cc cleaner niet met dit programma vergelijken. Kom op nou toch..

Dit programma kan je vergelijken met eusing free regcleaner.

Bedankt voor deze hint. Ik vind `m beter en sneller dan eusiing free regcleaner.

Prima om te zien welke sleutels er aangegeven worden.

te traag langsaam

Wat zijn voordelen en nadelen van pc registry mechanic ten opzicht van de ccleaner? In deze artikel (engels) lees je een overzicht van verschillende pc regisrty cleaners.

http://www.pcregistr...

Het hoeft geen verbazing te wekken maar vandaag is eveneens een nieuwe versie van Wise Care 365 verschenen. Het betreft versie 2.44.192. Het hierboven beschreven WiseRegistryCleaner is slechts een onderdeel van WiseCare 365.

De meest recente versie van Wise Care 365 is te verkrijgen op deze link:

http://www.softpedia...

Pagina's