Verbeteren srt files

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Ondertitels bij films worden vaak in srt-bestanden opgeslagen. Als deze niet synchroon lopen, corrupt zijn of anderszins reparatie behoeven dan biedt het programma Verbeteren srt files uitkomst. Hiermee kunt u de ondertitelbestanden repareren en de tekst aanpassen.

Verbeteren srt files kan onder andere:
- Zelf een srt bestand creëren
- Inhoud srt bestanden (ondertitels) aanpassen
- Tijden verschuiven
- Tijden oprekken en inkrimpen
- Titels tussenvoegen of weghalen
- Srt bestanden knippen en plakken
- Corrupte bestanden repareren
- Het aantal beeldjes per seconde berekenen
- Tijd overlappingen detecteren (mogelijkheid tot automatisch repareren)
- Handmatig tijden veranderen


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Ook heeft Verbeteren srt files diverse zoek- en bewerkfuncties. Handig om snel ondertitelbestanden te repareren of wijzigen.

Inst

Reacties

Fantastisch programma. Al vele films voorzien van de juiste srt's. Oprekken, inkrimpen, begin inkorten of verlengen, het doet precies wat het moet doen en is eenvoudig in gebruik.

Helemaal fantastisch programma. Al vele films voorzien van de juiste srt's. Oprekken, inkrimpen, begin inkorten of verlengen, het doet precies wat het moet doen en is eenvoudig in gebruik.
Het enige wat ik mis is een Mac/OSX versie zodat ik niet hoeft te wisselen tussen een PC en mijn Mac.

Als iets niet lukt dan begrijp ik dat je gefrustreerd kan raken.
Ik neem je niets kwalijk en ik ben altijd bereid je te helpen.
Maar dan moet je me wel E-mailen.
Ik kijk ook maar af en toe eens op deze site en daarom is de reactie wat laat.

Groet,

Frans

Bijzonder blij met het programma! Werkt perfect!

Vooral de optie titels oprekken en inkrimpen spaart veel moeite. Voor ik die door had verschoof ik blokken titels om het gelijk te laten lopen. Wat veel werk was.

De ingebouwde help en pdf's met oefeningen zijn duidelijk.

Dank!

Prima programma. Bij mij doet die precies wat hij moet doen.
Voor hen die er weinig van begrijpen? Gewoon wat spelen met de verschillende mogelijkheden en kijken wat het uiteindelijk effect is. Zo leer je het programma te begrijpen. Lukt het dan nog niet, dan moet je een ander ondertitelingsbestand downloaden, want vaak probeert men een ondertitelingsbestand, bedoeld voor een blueray onder een avi of zo te plaatsen. Zoek dus steeds naar een ondertiteling die het dichtst bij jouw extensie van die film komt. Dan hoef je er tenminste nog maar heel weinig aan te veranderen.

en ik ben degene die de reactie had geplaatst. Geen medewerker van een softwarefabrikant maar een eenvoudige jongen die een ondertitelbestand heeft dat niet goed in de film wordt afgespeeld, en daar iets voor zocht om dat aan te passen. Een leek op dit gebied in ieder geval. Een bron van het probleem dat ik heb kan zijn dat in een begeleidend schrijven bij de download mpcstar (of tigerplayer) werd aanbevolen om de film mee af te spelen. Mij is nu gebleken (staat ergens in het programma inderdaad beschreven maar helaas niet in die begeleidende tekst) dat je daarvan een oude versie, te weten 4.1 moet gebruiken, terwijl ik een latere versie heb, waarmee het programma niet goed werkt. Met het installeren van die versie 4.1 ben ik nu een half uur bezig geweest en ik geef het op. Steeds wordt uiteindelijk toch de laatste versie geinstalleerd, ook al staat er in het installatieprogrammaatje 4.1 vermeld. Wellicht trouwens dat die melding unlicensed trial version betrekking had op tigerplayer en niet op het verbeteren programma, al is dat programma volgens mij ook gratis. Ook kan het zijn dat ik per ongeluk wat zooi heb meegeinstalleerd met mpcstar want als je niet uitkijkt wordt er van alles en nog wat meegeinstalleerd (kun je wegvinken als het goed is). Ik kan het niet meer reproduceren. Overigens snap ik het programma nog steeds niet maar dat zal dan wel aan mij liggen.
Ik steek er eerder geen energie meer in. Voor wie er mee wil werken: succes er mee.

Ik werk er nu een tijdje mee, het is simpel en zeer makkelijk mee te werken.
Ben er zeer tevreden mee.

Bedankt.

Ik wil even op bovenstaande tekst reageren.

n.l.
Na installatie wordt ook gesproken over unlicensed trial version, hetgeen doet vermoeden dat het uiteindelijk niet gratis is, maar daar vind ik weinig info over.

Ik ben namelijk de maker van het programma en ik begrijp werkelijk niet waar deze onzin vandaan komt.

Ik krijg sterk de indruk dat dit van een software fabrikant kom die niet wil dat deze gratis software gebruikt wordt.

Laat je door degelijke mensen niet foppen.
Als je wat meer over het programma wilt weten, dan mag je mij een E-mail sturen met je vraag.

Mijn E-mail is:
F.G.Goosens@Gmail.com

Groetjes,

Frans

Anderen schijnen er mee te kunnen werken, ik begrijp er helaas niets van. Simpel is het programma zeker niet, er zijn veel eenvoudiger alternatieven, voor degenen die engels begrijpen. Na installatie wordt ook gesproken over unlicensed trial version, hetgeen doet vermoeden dat het uiteindelijk niet gratis is, maar daar vind ik weinig info over.

Persoonlijk zou ik het programma wat logischer maken, maar zoals het nu is, werkt het goed en simpel.

Pagina's