Any Video Converter Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.5 (301 stemmen)
Voor Windows en Mac OS X

Any Video Converter is een zeer gebruikersvriendelijk programma om video's om te zetten in een ander formaat. Filmpjes kunnen geconverteerd worden zodat ze geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon (iPhone, Samsung Galaxy enzovoort), MP4-speler, iPad of Android tablet. Any Video Converter kan bovendien meerdere video-filmpjes tegelijk omzetten. Zeer veel video-formaten worden ondersteund en ook conversie van online filmpjes is mogelijk.

Any Video Converter is snelle en prettige video-conversie software die met onder andere de volgende video-formaten overweg kan.

Input: avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos
Output: avi, mp4, wmv, swf, flv, mkv, MPEG-1 en MPEG-2, mpg (PAL of NTSC), mp3, wma, ogg, aac, wave, m4a, flac


Any Video Converter Free

Voor de conversie kunt u kiezen uit verschillende standaard profielen, zodat u niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste audio- en video codecs. Profielen voor iPhone en Android, iPad, Flash video en diverse DVD, mpeg-, wmv-, MP4-, DivX- en avi-formaten zijn aanwezig. Daarnaast kunt u de profielen zelf ook nog aanpassen en een andere codec, framesize, bitrate en framerate instellen.

Handig is verder de mogelijkheid om een preview van het filmpje te zien en zelf een fragment te selecteren (door de begin- en eindtijd in te kiezen) dat omgezet moet worden. Bijknippen van de grootte van het beeld kan ook nog. Ten slotte is batch conversie (van meerdere filmpjes) mogelijk.

De conversie verloopt snel - het enige nadeel is dat na elke omzetting een nagscreen getoond wordt dat vraagt of u wilt upgraden naar de betaalde versie. Als u voor No thanks kiest is er echter niks aan de hand.

Any Video Converter Free is heel handig voor mensen die snel een filmpje willen omzetten zonder zelf al te veel hoeven in te stellen.

Categorie: 
Audio en video conversie
Versienummer: 
5.8.6
Laatst gewijzigd: 
16 november 2015
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download Any Video Converter Free
(de download begint automatisch)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Let op!
Tijdens de installatie van Any Video Converter wordt aangeboden om ook RegistryBooster of andere onnodige software te installeren. Dit hoeft natuurlijk niet. Kies hier voor RegistryBooster niet installeren (of andere aanbiedingen die genoemd worden) en klik Next.

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

in windows 10 is het venster donkergrijs ipv wit.

wanneer komt hier linux support voor? is alleen maar winff voor linux maar daar kun je niet zien hoe ver de conversie is.

Hallo iedereen, ik ben met behulp van een extensie voor het omzetten van YouTube naar mp3 http://youtubeconverter.me/extension/en hier het werkt goed.

Ik gebruik daarvoor zelf de volgende in Firefox http://convert2mp3.net/en/index.php?...

YouTube videos naar mp3 converteren gaat online ook geweldig tegenwoordig.
http://youtubemp3.io/nl

Op mijn laptop heb ik een gratis versie AVc van vorig jaar en die werkt prima. Wil deze op mijn desktop zetten, maar Frre bestaat blijkbaar niet meer, enkel betaald. Heb een versie via torrentz gedownload, maar die werkt niet. Conversie is na een minuut "klaar\' , maar er is niks omgezet.

De free aangeboden versie bevat inderdaad een virus. Heb nu ultimate, werkt goed. Vreemd is dat na converteren van een aantal video's de luidsprekers niet meer werken??!!

AVG geeft aan dit programma bevat een virus.

Beste mensen,

Ik heb autoradio met een dvd speler. Het kan ook div. Digitale bestanden dmv usb afspelen. Nu wil ik n youtube bestand in en mpeg4 formaat hebben. Hoe en waar kan ik dit het beste doen en natuurlijk moet t gratis zijn en efficiënt? ???? Iemand. ..

Download a Tube Catcher en klik op MPEG en de directorie idgv de USB en je muziek is te beluisteren op je radio !
succes !!

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ortugal