Any Video Converter Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.6 (284 stemmen)

Any Video Converter is een zeer gebruikersvriendelijk programma om video's om te zetten in een ander formaat. Filmpjes kunnen geconverteerd worden zodat ze geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon (iPhone, Samsung Galaxy enzovoort), MP4-speler, iPad of Android tablet. Any Video Converter kan bovendien meerdere video-filmpjes tegelijk omzetten. Zeer veel video-formaten worden ondersteund en ook conversie van online filmpjes is mogelijk.

Any Video Converter is snelle en prettige video-conversie software die met onder andere de volgende video-formaten overweg kan.

Input: avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos
Output: avi, mp4, wmv, swf, flv, mkv, MPEG-1 en MPEG-2, mpg (PAL of NTSC), mp3, wma, ogg, aac, wave, m4a, flac


Any Video Converter Free

Voor de conversie kunt u kiezen uit verschillende standaard profielen, zodat u niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste audio- en video codecs. Profielen voor iPhone en Android, iPad, Flash video en diverse DVD, mpeg-, wmv-, MP4-, DivX- en avi-formaten zijn aanwezig. Daarnaast kunt u de profielen zelf ook nog aanpassen en een andere codec, framesize, bitrate en framerate instellen.

Handig is verder de mogelijkheid om een preview van het filmpje te zien en zelf een fragment te selecteren (door de begin- en eindtijd in te kiezen) dat omgezet moet worden. Bijknippen van de grootte van het beeld kan ook nog. Ten slotte is batch conversie (van meerdere filmpjes) mogelijk.

De conversie verloopt snel - het enige nadeel is dat na elke omzetting een nagscreen getoond wordt dat vraagt of u wilt upgraden naar de betaalde versie. Als u voor No thanks kiest is er echter niks aan de hand.

Any Video Converter Free is heel handig voor mensen die snel een filmpje willen omzetten zonder zelf al te veel hoeven in te stellen.

Categorie: 
Audio en video conversie
Versienummer: 
5.7.3
Laatst gewijzigd: 
9 oktober 2014
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Geschikt voor: 
Windows XP/Vista/7/8
Mac OS X
Download: 

Download Any Video Converter Free
(de download begint automatisch)

Installatie instructies: 

Tijdens de installatie van Any Video Converter wordt aangeboden om ook RegistryBooster te installeren. Dit hoeft natuurlijk niet. Kies hier voor RegistryBooster niet installeren en klik Next.

 

 


Reacties

Het nagscreen is niet het enige nadeel.
Volgens de site:
.mod Tapeless video formats (Standard Definition) used by JVC, Panasonic and Canon in some models of digital camcorders.

Wanneer ik een 16:9 MOD (JVC camcorder file) converteer naar MPEG2 wordt de beeldverhouding van de geconverteerde file ineens 4:3.
"Some video converter" lijkt mij een betere naam.

Onbruikbaar.

Zolang het zo vele andere formaten WEL doet is dat toch neit slecht voor een gratis programma. "Onbruikbaar" lijkt dan toch een typering die wat negatiever is dan nodig.

Geinstaleerd maar rip maar een klein gedeelte van de file, zo'n 10%
Jammer en het vermelden waard lijkt me.

(Nu óók in het NEDERLANDS)

Ik heb Avc net via GSS geïnstalleerd en het is nu blijkbaar WEL in het Nederlands, het werd automatisch in het Nederlands ingesteld! ;-)

De info hierboven bij "Nadelen" klopt dus niet meer helemaal wat de taal-instelling betreft.
Nadelen:
"Geen Nederlandse vertaling."

Bij het installeren van AVC werkte het programma wel in mijn beheerders-account, maar niet in mijn gebruikers-account en gast-account, er ontbrak een bestand bij de "roaming" van die accounts, dit heb ik toen gekopiëerd van de "roaming" in het beheerders-account en bij de andere accounts moeten aanvullen, toen werkte het programma daar ook. Wat ik trouwens ook niet zo logisch vindt is dat AVC de mappen voor geconverteerde films tijdens de installatie bij "documenten" plaatst, bij "videos" lijkt me een betere locatie, maar dit kun je natuulijk zelf veranderen.

Wat het converteren zelf betreft, ik heb een 3g filmpje met mijn "Nokia-6303-GSM" gemaakt en geconverteerd met gebruik van "Nokia-OVI-Suite" en op mijn pc gezet, waarna ik dit gewoon normaal in de Windows Media Player kon afspelen. Bij eigenschappen van dit filmpje op de pc bleef echter 3g-formaat staan, hoewel ik het dus al wel als mp4 in de Windows Media Player kon afspelen.

Toen ik dit filmpje later wilde uploaden naar een website werd het helaas herkend als 3g-formaat en niet toegelaten, hoewel ik het dus al had geconverteerd met Nokia-OVI-Suite. Dus toen heb ik het zelfde filmpje "verder geconverteerd?" naar een AVI-formaat met gebruik van AVC en de "standaard instelling voor AVI-formaat" gekozen, zonder zelf wat in de instelling te veranderen. Nu het een "AVI-formaat" was geworden kon ik het wel uploaden naar de betreffende website, maar wellicht werkt het daar niet, want hierna kon ik dit filmpje zelf NIET meer afspelen in de Windows Media Player, er was iets met de codec, en als ik het met AVC zelf afspeelde in het kleine scherm bleek de afspeelsnelheid véél te snel en het geluid ontbrak! Conversie met andere standaard formaat instellingen zoals met WMV en MP4 werkten ook niet in de Windows media Player! (Ik heb een Vista 32bit pc)

Tja, met dit programma is het mij zelfs met de AVI/WMV/MP4-standaard instellingen niet gelukt om zonder problemen een kort 3g/mp4 filmpje van 2 minuten te converteren, maar ik zal wel iets niet goed gedaan hebben. Hoe dan ook, ik heb AVC voorlopig maar weer van mijn pc verwijderd, wat ook niet geheel "schoon" ging, er bleven hier en daar mappen staan die ik alsnog heb moeten zoeken en wissen! :-(

Klopt, sinds versie 3.05 is AVC in het Nederlands vertaald.

Ik heb AVC verwijderd en gebruik nu een gratis converter van DVDVideoSoft. Deze werkt heel makkelijk en had geen probleem bij het converteren van 3g naar AVI. Je kunt een heel compleet converteerpakket gratis downloaden. Het is ook in het Nederlands! Wellicht iets voor GSS? zie: http://www.dvdvideosoft.com/index.htm

Prima converter, veel meer mogelijkheden zoals het aan elkaar plakken van diverse filmpjes.
Wel iets trager dan AVC maar zeker beter van kwaliteit.

je kan er geen VIDEO_TS map converteren, dus ik heb er niks aan

Bij het uitproberen van de versie voor PSP kreeg ik de melding dat de vrije versie een "testversie" is die maximaal 3 minuten kan converteren.

DUS niet gratis, in ieder geval de PSP versie NIET.

Nee, je moet ook de Free versie downloaden zoals hier vermeld staat...

Goedemorgen,
Ik had AAC vorige week geïnstalleerd. Wertke toen prima. Kon van youtube de URL kopieëren, plakken en converteren. Dit weekend werkte het ineens niet meer :( .... Als ik nu de URL geplakt heb gaat een paar keer de tekst op en neer van; downloaden, taal instellen enz. enz en daarna de melding dat het downloaden van video's is mislukt. Heb ik misschien instellingen verkeerd staan of is het zo dat dat ik niet meer gratis met het programma kan werken?

versie 4.1.0.0 is al uit!

Hoi
Ik heb voor mijn dochter een MP5 speler gekocht. Maar nu kan ik de videos met dit programma wel converteren en op de speler zetten, maar ik krijg als ik de video wil afspelen: formateren fout!
Wat doe ik niet goed? Help aub ik ben al 2 weken bezig om een gratis programma te downloaden en muziekvideotjes proberen te convertern.

Wordt er moedeloos van en mijn dochter van 12 helemaal.

Monique

Als ik de filmpjes van mijn HTC Wildfire om wil zetten naar AVI bestanden, doet hij het wel perfect in het convert programma maar als ik hem dan open in mijn bestanden, gaat het beeld veeel sneller dan het geluid.. en ik krijg het maar niet gefixed :(

Tijd dus voor iets totaal anders
Probeer Free Studio van DVD video suite dvdvideosoft.com maar eens.
Dat loopt echt beter

Kan ik de taal van de film ook aanpassen?
Zo ja hoe doe ik dat?

Toen ik dit filmpje later wilde uploaden naar een website werd het helaas herkend als 3g-formaat en niet toegelaten, hoewel ik het dus al had geconverteerd met Nokia-OVI-Suite. Dus toen heb ik het zelfde filmpje "verder geconverteerd?" naar een AVI-formaat met gebruik van AVC en de "standaard instelling voor AVI-formaat" gekozen, zonder zelf wat in de instelling te veranderen. Nu het een "AVI-formaat" was geworden kon ik het wel uploaden naar de betreffende website, maar wellicht werkt het daar niet, want hierna kon ik dit filmpje zelf NIET meer afspelen in de Windows Media Player, er was iets met de codec, en als ik het met AVC zelf afspeelde in het kleine scherm bleek de afspeelsnelheid véél te snel en het geluid ontbrak! http://www.convert-avitomp4.com Conversie met andere standaard formaat instellingen zoals met WMV en MP4 werkten ook niet in de Windows media Player! (Ik heb een Vista 32bit pc).

zou het niet een beetje eenvoudiger zijn doodsimpel de vlc mediaspeler te gebruiken, geen extra programma nodig geen overbodige en systeemdodende registerwijzigingen doorvoeren met totaal hier gepromoveerde totaal overbodige prgramma's

gebruiksaanwijzing:
http://www.vlcplus.com/support/handleidingen/onlin...

een hele goeie

Ik ga het uitproberen en kom erop terug.

Alle met behulp van diafragmavoorkeuze en de camera automatisch de sluitertijd ingesteld. Maar met een grote variatie van licht en schaduw onderwerp om te compenseren voor de toename of afname in de vorm van 1/2-1 de sluitertijd, nemen een controle na het histogram en deze vervolgens volgens de niveaus histogram curve plaatsen relatieve om te beslissen of om compensatie sluitertijd snelheden opnieuw.

Of u kunt gewoon zetten, diafragmavoorkeuze, compensatie voor het wijzigen van de sluitertijd, en is onderwerp aan beide uiteinden van het histogram niet doet overlopen. Aandacht besteden aan twee punten: een is in hoge lichtniveaus zonder overloop zo dicht mogelijk aan de rechterkant van de curve, en de andere is kleur kan niet worden gegarandeerd aan beide uiteinden van de curve heeft geen overloop om te voldoen aan de kant overflow schieten twee schoten, en later het opnieuw doen.

Beste mensen,

Ik heb autoradio met een dvd speler. Het kan ook div. Digitale bestanden dmv usb afspelen. Nu wil ik n youtube bestand in en mpeg4 formaat hebben. Hoe en waar kan ik dit het beste doen en natuurlijk moet t gratis zijn en efficiënt? ???? Iemand. ..

AVG geeft aan dit programma bevat een virus.

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederla_d