Welke betaalde software zou jij graag in je schoen vinden?

Het is bijna Sinterklaas. Veel gratis software is prima, maar soms wil je misschien toch liever een betaald software-pakket hebben. Die vaak ook heel prijzig kunnen zijn.

Onze vraag is:
Welke betaalde software zou jij graag in je schoen vinden?

En vertel in de reacties waarom de door jou gekozen betaalde software beter is dan gratis alternatieven!

Reacties

Cyberlink Power DVD

Ik zou ACDsee fotosoftware kopen. Een van de beste fotoprogramma's en betaalbaar.

Ik heb al een paar jaar norton antivirus. Werkt prima en geen omkijken naar. Ik heb mij altijd afgevraagd waarom leveranciers van antivirusprogramma's een gratis versie aanboden. Misschien toch kwalitatief minder? In ieder geval heb ik die 2 tientjes per jaar er wel voor over. Dus voor volgend jaar maar weer een nieuwe versie in mijn schoen graag. Verder heb ik overigens uitsluitend gratis software op mijn pc staan.

Als ik 1 betaald softwarepakket zou mogen uitkiezen, zou ik wellicht Adobe Audition 6.0 of 6.2, of hoe ver zitten ze? willen bezitten. Ik vind het leuk om met geluidscorrecties bezig te zijn, dus wellicht het nieuwste Adobe professionele geluidsbewerkingspakket. Vroeger heb ik weleens gewerkt met Cooledit pro, meen ik dat het heette? Later is het Adobe Audition geworden. Mooi!

Ook al zou het niet de beste zijn, ik neem Windows 10 omdat het de standaard is. Die updates vanaf Windows 95 kosten al genoeg tijd. Ik wil gewoon werken en produceren.

Ik zou voor Adobe CS6 kiezen, ik werk al jaren met CS3 maar ik vind de nieuwe pakketten te duur om voor mijn hobby aan te schaffen.

Helicon Focus om focus stacking opnames van mijn Olympus camera samen te voegen.

O&O Defrag Profressional x32 of x64, toch het beste defragmentatie programma.
Beter dan die gratis defragmentatie programma's

Zeker in de kerstsfeer is het mijn jaarlijkse hoop ooit een gratis en toch evenwaardig alternatief voor Photoshop Lightroom 6 in mijn schoentje te vinden, eventueel via deze eigenste site. Eéntje voor Photoshop Elements 15 mag ook, natuurlijk.

Ik gebruik Ubuntu als besturingssysteem, en met de meegeleverde software kan ik me heel goed redden.Dus waarom ervoor betalen?

Ubuntu is een geweldige besturingssysteem, maar de vraag was: Welke betaalde software zou jij graag in je schoen vinden?
In Ubuntu software is aardig wat betaalde software te vinden.
http://core0.staticworld....

Aangezien ik niet meer in Sinterklaas geloof, zal ik dus zelf voor Sinterklaas moeten spelen en desgewenst mijn pinpas moeten trekken bij een computershop. Weinig spontaan schoen opvulsel voor mij! (Dat heb je met ´´afvalligen´´. Bovendien is software duidelijk duurder dan een taai pop..)

Windows is natuurlijk sowieso niet gratis ..., dus dat is eigenlijk geen echte keuze.

Daar hoef ik niet lang over na te denken, Affinity Photo ga ik 100% zeker kopen.
Ben beta tester van deze software en Photoshop krijgt er een serieuze concurrent bij.
De prijs zal ergens rond de 50 euro liggen.
https://tweakers.net/nieu...

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
_rankrijk